TRAINING & COACHING

ACHTERDEURDICHT geeft trainingen waarbij deelnemers leren om klantrelaties te verbeteren. Onze trainingen zijn zowel online (beknopt) als op locatie (uitgebreid) beschikbaar.

Wil je liever individuele coaching op maat? Ook dat kan. Wij coachen diverse managers, verkopers, accountmanagers en relatiebeheerders (on the job) op het gebied van relationeel verkopen en onderscheidende gespreksvoering.

3 SOORTEN TRAININGEN

#1 ZO BOUW JE DE PERFECTE KLANTRELATIE

Een training voor iedereen die meer wil weten over klantloyaliteit en het verbeteren van klantrelaties. Hoe werkt klantloyaliteit? Waar moet je op letten? Hoe werken de hersenen? Wat kun je leren van zeer succesvolle bedrijven op het gebied van klantloyaliteit? Welke aanpak is het meest effectief? Al deze vragen worden behandeld in deze training.

#2 SUCCESVOL RELATIONEEL VERKOPEN

Oude verkooptechnieken werken vaak niet meer. Klanten van nu verwachten een andere benadering die veel meer op de klantbehoefte is gebaseerd. Wij hebben een concrete aanpak gemaakt die in de praktijk erg effectief is. Leer hoe jouw verkoopgesprek veel effectiever en succesvoller wordt.

#3 HOE VERGROOT JE HET KOOPGEDRAG VAN KLANTEN

Psychologie speelt een belangrijke rol bij verkoop. Leer hoe klanten denken, bewust maar vooral ook onbewust. Hoe kun je gebruik maken van technieken die jou als verkoper succesvoller maken. In deze training leer je de belangrijkste beïnvloedingstechnieken van koopgedrag en leer je hoe je deze in de praktijk op een positieve manier kunt toepassen.

ONTSTAAN UIT ERVARING

Achterdeurdicht heeft deze trainingen gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis van de oprichter Dick Mik. Hij is een expert op het gebied van klantloyaliteit. Laatst stond hierover een stuk in De Ondernemer.

ONLINE TRAINING

Wil je de basisbeginselen leren? Dan is de online training wat voor jou. In maximaal 45 minuten ontvang je de belangrijkste informatie en je kunt leren wanneer het jou schikt. De online trainingen zijn 24 uur per dag beschikbaar en meerdere keren te herhalen.

OFFLINE TRAINING

Wil je meer leren en ook aandacht voor jouw specifieke situatie? Dan is een training op locatie beter geschikt. Voor groepen tot maximaal 20 personen organiseren we trainingen bij jou op kantoor of op een externe locatie.

WIL JIJ MEER INFORMATIE?

BEL MIJ

Laat hieronder uw gegevens achter, zodat wij u kunnen contacteren.

privacy We gaan op een betrouwbare manier om met uw gegevens

MAIL MIJ

Laat hieronder uw gegevens achter, zodat wij u kunnen contacteren.

privacy We gaan op een betrouwbare manier met uw gegevens om.

CONTACT

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt!

Bel ons op 06-11015302 of mail naar info@achterdeurdicht.nl.